Bódi László - Cipő kiállítás és emlékest

Létrehozva: 2016. március 30.
A Republic együttes frontemberének és alapítójának, Bódi Lászlónak (Cipő) az emlékére rendezett kiállításra és emlékestre hívunk és várunk szeretettel minden érdeklődőt.

Horváth Balázs: "Lehet, hogy megyek, lehet, hogy jövök" Bódi László Cipő Emlékkiállítás

A Magyar Köztársaság kikiáltásával szinte egyidőben, 1990. február 23-án alakult meg a '90-es évek Illés zenekaraként is emlegetett együttes, a Republic. 2013. március 11-én távozott közülünk a csapat legendás dalszerző - énekese, Bódi László vagy ahogyan mindenki ismerte, Cipő. Őrá emlékezünk Horváth Balázs "Lehet, hogy megyek, lehet, hogy jövök" című fotókiállításával. Az iváncsai Faluházban (Iváncsa, Arany J. u. 1.) 2016. április 4-én (hétfőn) 18 órakor Zajácz D. Zoltán nyitja meg a kiállítást. Közreműködik a Mohikán Együttes: Földes Máté és Nagy Tibor István, illetve Zajácz D. Zoltán (Cipőfűző Zenekar). A kiállítás 2016. április 4-től április 15-ig tekinthető meg a Faluházban. A kiállítás megtekintése díjtalan!

 

A kiállítás zárásaként 2016. április 15-én (pénteken) 18 órától kerül sor Cipő Ismeretlen Dalai koncertre, szintén az iváncsai Faluházban. Előadók: Zajácz D. Zoltán és Koppán Viktor. A koncertre a belépés szintén díjtalan!

Pályázataink

Iváncsa Községi Önkormányzata napelemes beruházása
Az energetikahatékonysági fejlesztési terveinkkel összhangban szavazott a Képviselő-testület a „Iváncsa Községi Önkormányzata napelemes beruházása” tárgyú KEOP pályázat benyújtása mellett, melyen 35 798 933 Ft támogatásban részesültünk.
EU fejlesztési pályázat
Dr. Fejérpataky László Általános Iskola és Művészeti Alapiskola felújítása és bővítése
IKT eszközfejlesztés
az iváncsai általános iskolában (TIOP)