Hírek

Polgármester jelöltek nyilvántartásba vétele

2017. május 22. Tájékoztatjuk Iváncsa Lakosságát, hogy a 2017. június 25. napjára kitűzött időközi polgármester-választás polgármester jelöltjeinek nyilvántartására és a polgármester jelöltek szavazólapon szereplő sorrendjének kisorsolására vonatkozó Helyi Választási Bizottsági határozatokat az alábbi linken tekinthetik meg:
tovább

Tájékoztatás gallyak elszállításáról

2017. május 17. Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy az E.ON Dél-Dunántúli Áramhálózati Zrt. megbízásából a gallyazást végző Ágvágó Szolgáltató Kft. a levágott gallyakat két héten belül szállítja el.
tovább

Tájékoztatás gallyazási munkálatokról

2017. május 10. Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy az E.ON Dél-Dunántúli Áramhálózati Zrt. megbízásából eljáró Ágvágó Szolgáltató Kft. munkatársai 2017. májusában Iváncsa településen gallyazási munkálatokat fognak végezni.
tovább

Tájékoztatás kötelező kéményellenőrzésről

2017. május 8. Tisztelt Ingatlanhasználó!

Értesítem, hogy Iváncsa településen május hó 18. napjától kötelező kéményellenőrzést végzünk.

Ha a fent meghatározott első időpontban a kémény-ipari tevékenységet ellátó az égéstermék elvezető ellenőrzését nem tudja elvégezni, a kéményellenőrzés második időpontjáról külön értesítést küld az ingatlanhasználónak.
tovább

Értesítés eboltásról

2017. április 25. Értesítjük Iváncsa község lakosságát, hogy 2017. május 11-én (csütörtökön) EBOLTÁS lesz.

Az eboltás helye:
tovább

Közmeghallgatás

2017. április 11. Tisztelt Iváncsaiak!
Tájékoztatom Önöket, hogy Iváncsa Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. április 27. napján /csütörtökön/ 18.00 órai kezdettel közmeghallgatás tart.
tovább

Időközi polgármester-választás

2017. április 4. Tájékoztatjuk Iváncsa Község lakosságát, hogy Iváncsa Község Helyi Választási Bizottsága az időközi polgármester-választás időpontját 2017. június 25. napjára (vasárnapra) tűzte ki.
tovább

Tájékoztatás módosított menetrendről

2017. március 31. A MÁV-START Zrt. tájékoztatása alapján 2017. április 10-től 2017. június 16-ig Érd – Százhalombatta vonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt a mellékletben szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.Kérem, hogy a helyben szokásos módon szíveskedjenek tájékoztatni a településükön élő utazóközönséget a változásokról.

A módosított menetrendet a csatolt hirdetmény tartalmazza.
tovább

Tájékoztatás áramszünetről

2017. március 31. Tájékoztatjuk a Lakosságot, hogy az E-ON folyamatos korszerűsítést hajt végre a hálózaton. A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése érdekében elengedhetetlen a vezeték időszakos feszültségmentesítése.
tovább

Tájékoztatás

2017. március 29. Tájékoztatjuk Iváncsa lakosságát, hogy Tatár Szilvia polgármester 2017.04.01-el polgármesteri tisztségéről lemondott.
Időközi választások időpontjáig helyettesítését az alpolgármester látja el!
tovább
első előző következő utolsó

Pályázataink

Iváncsa Községi Önkormányzata napelemes beruházása
Az energetikahatékonysági fejlesztési terveinkkel összhangban szavazott a Képviselő-testület a „Iváncsa Községi Önkormányzata napelemes beruházása” tárgyú KEOP pályázat benyújtása mellett, melyen 35 798 933 Ft támogatásban részesültünk.
EU fejlesztési pályázat
Dr. Fejérpataky László Általános Iskola és Művészeti Alapiskola felújítása és bővítése
IKT eszközfejlesztés
az iváncsai általános iskolában (TIOP)