Hírek

Értesítés eboltásról

2017. április 25. Értesítjük Iváncsa község lakosságát, hogy 2017. május 11-én (csütörtökön) EBOLTÁS lesz.

Az eboltás helye:
tovább

Közmeghallgatás

2017. április 11. Tisztelt Iváncsaiak!
Tájékoztatom Önöket, hogy Iváncsa Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. április 27. napján /csütörtökön/ 18.00 órai kezdettel közmeghallgatás tart.
tovább

Időközi polgármester-választás

2017. április 4. Tájékoztatjuk Iváncsa Község lakosságát, hogy Iváncsa Község Helyi Választási Bizottsága az időközi polgármester-választás időpontját 2017. június 25. napjára (vasárnapra) tűzte ki.
tovább

Tájékoztatás módosított menetrendről

2017. március 31. A MÁV-START Zrt. tájékoztatása alapján 2017. április 10-től 2017. június 16-ig Érd – Százhalombatta vonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt a mellékletben szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.Kérem, hogy a helyben szokásos módon szíveskedjenek tájékoztatni a településükön élő utazóközönséget a változásokról.

A módosított menetrendet a csatolt hirdetmény tartalmazza.
tovább

Tájékoztatás áramszünetről

2017. március 31. Tájékoztatjuk a Lakosságot, hogy az E-ON folyamatos korszerűsítést hajt végre a hálózaton. A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése érdekében elengedhetetlen a vezeték időszakos feszültségmentesítése.
tovább

Tájékoztatás

2017. március 29. Tájékoztatjuk Iváncsa lakosságát, hogy Tatár Szilvia polgármester 2017.04.01-el polgármesteri tisztségéről lemondott.
Időközi választások időpontjáig helyettesítését az alpolgármester látja el!
tovább

Kiegészítés a tűzgyújtási tilalomhoz

2017. március 13. A földművelésügyi miniszter által elrendelt tűzgyújtási tilalom az erdőkre, útmenti fásításokra, tűzrakó helyekre, valamint az erdők és fásítások határától számított kétszáz méteren belüli területre terjed ki.
tovább

8236 (Dunaújváros)-Adony- Iváncsa-Beloiannisz-Besnyő autóbuszvonallal kapcsolatos tájékoztatás

2017. március 6. Tájékoztatjuk a Lakosságot, hogy a KNYKK Zrt. 8236 (Dunaújváros)-Adony- Iváncsa-Beloiannisz-Besnyő autóbuszvonallal kapcsolatos tájékoztatását az alább csatolt dokumentumban olvashatják.
tovább

Országos tűzgyújtási tilalom elrendelése

2017. március 6. Tájékoztatjuk a Lakosságot, hogy a Földművelésügyi Minisztérium országos tűzgyújtási tilalom elrendelésével kapcsolatos határozatát az alább csatolt dokumentumban olvashatják.
tovább

Tájékoztatás

2017. március 6. Tájékoztatjuk a Lakosságot, hogy a Vertikál Zrt. tájékoztatása alapján 2017.március 15. napján a hulladékszállítás a szokott rendben történik.
tovább
első előző következő utolsó

Pályázataink

Iváncsa Községi Önkormányzata napelemes beruházása
Az energetikahatékonysági fejlesztési terveinkkel összhangban szavazott a Képviselő-testület a „Iváncsa Községi Önkormányzata napelemes beruházása” tárgyú KEOP pályázat benyújtása mellett, melyen 35 798 933 Ft támogatásban részesültünk.
EU fejlesztési pályázat
Dr. Fejérpataky László Általános Iskola és Művészeti Alapiskola felújítása és bővítése
IKT eszközfejlesztés
az iváncsai általános iskolában (TIOP)

Panorámakép