Köszöntő

Kedves  Vendégünk!


Megtiszteltetés számomra, hogy az interneten tett barangolásai során felkereste községünket, e Budapest és Dunaújváros között félúton, szelíd környezetben fekvő patinás helységet, ahol gazdasági, kulturális, természeti értékek sora ötvöződik egymással.
Honlapunk kettős céllal jött létre. Egyfelől szeretnénk bemutatni településünk látnivalóit, nevezetességeit, kulturális életünket, valamint szeretnénk minden érdeklődő számára hasznos információkat nyújtani azoknak, akik településünk iránt érdeklődnek. Másfelől a helyben élők számára igyekszünk elérhetővé tenni a közérdekű információkat és szolgáltatásokat, erősítve a polgármesteri hivatal ügyfélbarát és szolgáltató jellegét, új kommunikációs csatornát nyitva ezáltal a lakosság felé. Ezen célok elérése érdekében igyekszünk az internet nyújtotta lehetőségeket minél jobban kihasználni. A honlappal szeretnénk egyszerűbbé tenni mindenki számára az információhoz jutást, megkönnyíteni az ügyintézést és a jövőben is törekszünk arra, hogy folyamatosan bővítsük a honlapon elérhető elektronikus szolgáltatások körét. Bemutatkozó oldalainkat és településünk történetének bemutatását azzal a céllal állítottuk össze, hogy felkeltsük érdeklődésüket községünk iránt. Tájékozódjon községünk rendezvényeiről, látogasson el településünkre, ismerje meg az itt élők vendégszeretetét, kóstolja meg gasztronómia különlegességünket, az iváncsai pompost. Tegyen látogatást a Helytörténeti Gyűjteményben, sétáljon egyet a község központjában található parkban, pihenjen a padokon, a parki fák árnyékában.

Tatár Szilvia
polgármester

Pályázataink

Iváncsa Községi Önkormányzata napelemes beruházása
Az energetikahatékonysági fejlesztési terveinkkel összhangban szavazott a Képviselő-testület a „Iváncsa Községi Önkormányzata napelemes beruházása” tárgyú KEOP pályázat benyújtása mellett, melyen 35 798 933 Ft támogatásban részesültünk.
EU fejlesztési pályázat
Dr. Fejérpataky László Általános Iskola és Művészeti Alapiskola felújítása és bővítése
IKT eszközfejlesztés
az iváncsai általános iskolában (TIOP)

Panorámakép