Örökmozgó Sportegyesület

Az Örökmozgó Sportegyesület 2004 óta működő civil szervezet. Vezetője Huszár Katalin. Az egyesület aerobik oktatásával foglalkozik. Az oktatás alapja a Fantázia gyermekaerobik. A program a gyermekek élettani, anatómiai fejlettségét figyelembe véve készült, 3-18 éves gyermekek számára. A 3-6 éves korosztály játékos, az állatok mozgását imitáló, mondókákkal kísért koreográfiák segítségével észrevétlenül sajátíthatja el az alaplépéseket. A későbbiekben hangsúlyt kapnak a felnőtt aerobik egyszerűbb elemei. Az egyesület célja a mozgás örömének közvetítése, fontosságának hangsúlyozása, az egészséges életmód, életforma közvetítése.

A környező településekről több száz gyermek volt már tagja az egyesületnek. Jelenleg Iváncsán és Adonyban folyik oktatás. A gyerekek az év során számos versenyen és fellépésen vesznek részt,igen szép eredményekkel.

Az éves programok között szerepelnek aerobik versenyek, Mozgásfesztiválok, úszóversenyek.

Az egyesület szeretné kihasználni az uszoda adta lehetőségeket is, ezért 2015-től egy úszó szakosztály indítását tervezi.

Szeretnénk megköszönni a támogatást, amiben minden évben részesülnek az Örökmozgók. Ezt eszközökre, fellépő ruhákra, rendezvényekre fordítjuk.

Adószám az 1%-hoz :18497128-1-07

Pályázataink

Iváncsa Községi Önkormányzata napelemes beruházása
Az energetikahatékonysági fejlesztési terveinkkel összhangban szavazott a Képviselő-testület a „Iváncsa Községi Önkormányzata napelemes beruházása” tárgyú KEOP pályázat benyújtása mellett, melyen 35 798 933 Ft támogatásban részesültünk.
EU fejlesztési pályázat
Dr. Fejérpataky László Általános Iskola és Művészeti Alapiskola felújítása és bővítése
IKT eszközfejlesztés
az iváncsai általános iskolában (TIOP)